WK Jonge Dressuurpaarden 2016 in Ermelo

Equestrian Exclusive Wear zou u graag willen verwelkomen in onze stand op het WK Jonge Dressuurpaarden 2016 in Ermelo, Dit evenement vindt plaats van 28 t/m 31 juli georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Equestrian Exclusive wear nodigt u uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide collectie. Deze bestaat uit mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen. Wij zullen op onze stand de volgende merken aan u presenteren Cavalleria ToscanaCatagoChriwenEquilineKaskGPA en Haukeschmidt.

Ook zullen wij hier een aantal van de Kask helmen presenteren. Wij zullen sampels tonen in diverse maten van de Dogma Chrome Light in blauwzwart en bruin. Dit is het meest verkochte model maar er zijn diverse mogelijkheden, zie alle modellen. Ook presenteren wij u de Dogma Swarovski in het blauw deze is ook in bruinzilver en zwart leverbaar. De nieuwste modellen in onze collectie zijn de Star Lady en de Swarovski Carpet. Wij zullen u de Star Lady in blauw presenteren en de Swarovski Carpet in het zwart. De Swarovski Carpet is ook te leveren in blauw zilver en bruin maar ook met een normale klep. De Star Lady is in vele modellen te leveren, zie de modellen. Alle helmen zullen speciaal voor u besteld en gemaakt worden. De levertijd zal na het WK Jonge Dressuurpaarden 2016 in Ermelo per mail aan u worden bevestigd.

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive wear een online winkel. Deze is zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. Door middel van een aantal stappen kunt u winkelen via alle merken en uw geselecteerde artikelen in het winkelkarretje plaatsen, waarna u in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

U kunt met al u vragen bij ons terecht via info@equestrianexclusivewear.nl. Als u iets wilt en wij hebben het niet op voorraad, kunnen we proberen om het bij onze leveranciers voor u te bestellen.

Equestrian Exclusive Wear wenst u alvast veel plezier op onze site en heten u van harte welkom op onze stand.

Voor meer informatie over het WK Jonge Dressuurpaarden 2016, klik hier.

Voor het programma, klik hier.