€ 599,00

Star Lady Shadow Zwart

  •  
Selecteer optie

 

  • Stijlicoon:

    De Star Lady is zeker de meest elegante en vrouwelijke helm van de collectie. Deze is specifiek ontwikkeld om extra bescherming tegen de zon te bieden. Star Lady onderscheidt zich onder KASK paardensport helmen door zijn unieke stijl die een vleugje elegantie en finesse toevoegt aan de collectie. Vrouwen zullen helemaal gek op Star Lady zijn, dankzij de ongeëvenaarde technische kenmerken die garantie comfort, veiligheid en hoge prestaties bieden.

    GEWICHT
    Van 565 g
    Van 19 oz

    TECHNOLOGIE
    Zelf aanpassen van regelsysteem
    Zeer zachte coating

    MATEN
    Van 50 tot 59 per cm
    Van 6 1/8 tot 7 3/8 inch

    DETAILS
    Buitenschaal: ABS
    Binnenschaal: EPS
    Frame: mat zwart

    COMFORT
    Zacht, eco-leer hypoallergenicchinstraps

    FIT SYSTEMKASK:
    De helm moet goed passend op het hoofd van de ruiter zitten, en garandeert de cruciale voordelen in termen van veiligheid en draagcomfort. Het KASK gepatenteerde zelf-aanpassing regulerend systeem in carbon look, dat het voor de eerste keer mogelijk maakt in de hippische wereld, om de helm perfect te blokkeren op het hoofd.

    INNER PADDING:
    Dit is de ideale oplossing om het maximale comfort en hygiëne te waarborgen. Heel simpel en gemakkelijk kan de bekleding verwijderd worden om deze te wassen. Dit kan op Hand en 30° wasprogramma.

    SOFT CHINSTRAP:
    ​De zachte eco leren hypoallergeen chinpad voorkomt huidirritaties, De stof is wasbaar, waterafstotend en slijtvast.

    VENTILATIESYSTEEM:
    Op basis van twee honingraatachtige beluchtingsroosters, gebouwd in de polystyreen is dit een slim ventilatiesysteem geïntegreerd in de helm. Dit biedt hoge normen van koeling en luchtstroom, terwijl de ademende innerlijke stoffen het fysiologische comfort verbeteren van de ruiter.

  •