€ 1.465,00

Dogma Star Lady Swarovski On The Rocks Zwart

 •  
Selecteer optie

 

 • Deze helm moet speciaal voor u gemaakt worden, de exacte leverdatum zullen wij u per mail bevestigen. Ook is deze helm verkrijgbaar met een normale klep, wilt u de normale klep bestellen, mail ons dan even dan wordt deze speciaal voor u aangepast.

  Laat u verleiden door de nieuwe Swarovski On The Rocks Star Lady. De Star Lady is zeker de meest elegante en vrouwelijke helm van de collectie. Om deze reden stelt KASK u voor de prachtige Swarovski Carpet te combineren met de Star Lady helm, zo ontstaat de beste fit van de KASK helm gecombineerd met een uitstekend en verfijnd uiterlijk.

  GEWICHT:
  Van 570 g

  TECHNOLOGIE:
  Zelf aanpassen van regelsysteem
  Zeer zachte coating

  MATEN
  Van 50 tot 59 per cm
  Van 6 1/8 tot 7 3/8 inch

  DETAILS:
  Buitenschaal: ABS
  Binnenschaal:EPS
  Frame: mat zwart/zilver

  COMFORT:
  Zacht, eco-leer hypoallergeen chinpad

  FIT SYSTEMKASK:
  De helm moet goed passend op het hoofd van de ruiter zitten, en garandeert de cruciale voordelen in termen van veiligheid en draagcomfort. Het KASK gepatenteerde zelf-aanpassing regulerend systeem in carbon look, dat het voor de eerste keer mogelijk maakt in de hippische wereld, om de helm perfect te blokkeren op het hoofd.

  INNER PADDING:
  Dit is de ideale oplossing om het maximale comfort en hygiëne te waarborgen. Heel simpel en gemakkelijk kan de bekleding verwijderd worden om deze te wassen. Dit kan op Hand en 30° wasprogramma.

  SOFT CHINSTRAP:
  ​De zachte eco leren hypoallergeen chinpad voorkomt huidirritaties, De stof is wasbaar, waterafstotend en slijtvast.

  VENTILATIESYSTEEM:
  Op basis van twee honingraatachtige beluchtingsroosters, gebouwd in de polystyreen is dit een slim ventilatiesysteem geïntegreerd in de helm. Dit biedt hoge normen van koeling en luchtstroom, terwijl de ademende innerlijke stoffen het fysiologische comfort verbeteren van de ruiter.

   
 •