Verzend informatie

Exclusive Equestrian Wear 

Zending binnen de Europese Unie.
Geen verzendkosten binnen de Europeese landen.

Bovenstaande tarieven gelden voor pakketten tot 4 kg. Voor zwaardere pakketten zullen we contact met u opnemen over het betreffende tarief.

Internationale zendingen.
De verzendkosten buiten de Europeese landen zijn €30,00.

Bovenstaande tarieven gelden voor pakketten tot 4 kg. Voor zwaardere pakketten zullen we contact met u opnemen over het betreffende Tarief.

Zoals internationaal wettelijk verplicht, zullen alle zendingen inclusief een officiële factuur met de daarop exacte aantal goederen en het totaalbedrag in Euro's verstuurd worden.

Verzend informatie.
Voor het verzenden van de pakketten maakt Equestrian Exclusive Wear gebruik van de service van PostNL. Zodra het pakket bij ons de deur uit gaat ontvangt u van ons een e-mail dat het pakket is verzonden en u ontvangt de bijbehorende track&trace code. Met deze Track&trace code kunt u op de website van PostNL uw pakket volgen.

Op het moment dat uw pakket wordt ingeladen voor levering, stuurt de chauffeur een bericht. Hierin staat vermeld dat het pakket geladen en onderweg is. Hierbij wordt ook vermeld welk tijdskader de chauffeur verwacht aan te komen op uw adres. Indien het pakket niet kan worden afgeleverd zal de chauffeur de volgende dag het pakket nogmaals aanbieden. Wanneer het opnieuw niet lukt om het pakket af te geven zal er een kaartje in de bus gestoken worden met het adres van de locatie waar het kan worden afgehaald. Het pakket zal hier 3 weken blijven liggen om te worden opgehaald.

Lees eerst zorgvuldig onze retouren en voorwaarden, voordat u bestelt bij Equestrian Exclusive Wear.