Justine Mudde

Wij zijn super blij met de samenwerking tussen Justine Mudde en Equestrian Exclusive Wear.

Justine Mudde is 10 november 1994 geboren. Justine is opgegroeid op een boerderij/paardenstal. Op elf jarige leeftijd begint ze met zowel dressuur als spring wedstrijden. Met springen is ze tot en met de Z – D pony’s gekomen (3e op NK Indoor). Vanaf 13-jarige leeftijd rijdt Justine Nationale/ Internationale wedstrijden (dressuur) bij de Pony’s. Met Wonderboy komt zij in het A kader en is zij reserve combinatie voor het E.K.

Daarnaast maakt ze de overstap naar de paarden met onder meer Lauda, Turbo Magic en Roh Magic. Met een aantal paarden neemt ze succesvol deel aan Internationale jeugd wedstrijden, waarbij zij ook verschillende malen deel uitmaakt van het A en B- Kader van de jeugd. Na de middelbare school rondt Justine de Masterclass in Deurne af. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het opleiden van jonge paarden tot en met de Lichte tour. Ook vindt zij het heel erg leuk om deel te nemen aan verschillende jonge paarden competities zoals de Ibop en Pavo cup. Justine haalt meerdere malen met verschillende paarden de finale van de PAVO Cup en wordt met Excalibur de beste ruin bij de 4-jarigen.

Justine is op dit moment full time werkzaam op de Magic Stables in Laren waar zij zich bezig houdt met het opleiden van paarden (zowel in eigendom van Magic Stables als van andere klanten), wedstrijd rijden, verkoop klaar maken van paarden, instructie, wedstrijd begeleiding en handel.