Jumping Amsterdam 2016

https://www.vir2biz.nl/cms2/userfiles/eewear/images/IMG_3233.JPGhttps://www.vir2biz.nl/cms2/userfiles/eewear/images/IMG_3233.JPGhttps://www.vir2biz.nl/cms2/userfiles/eewear/images/IMG_3233.JPG

Equestrian Exclusive Wear staat met een stand op het PC Hooftstraat Paviljoen, de 57e editie van Jumping Amsterdam. Deze vindt plaats van 28 t/m 31 januari 2016 in de RAI te Amsterdam.

Equestrian Exclusive wear biedt haar klanten een uitgebreide collectie. Deze bestaat uit mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen. Wij zullen op onze stand de volgende merken aan u presenteren Cavalleria Toscana, Chriwen, Equiline, Montar, Kask, GPA en Haukeschmidt.

De Helmen van Kask zijn Modieus, goed passend en garanderen de cruciale voordelen in de termen van veiligheid en draagcomfort. Wij zullen sampels tonen in diverse maten van de Dogma Chrome Light in blauw, zwart en bruin. Dit is het meest verkochte model maar er zijn diverse mogelijkheden, zie alle modellen. Ook presenteren wij u de Dogma Swarovski in het blauw deze is ook in bruin en zwart leverbaar. Alle helmen zullen speciaal voor u besteld en gemaakt worden. De levertijd zal na Jumping Amsterdam per mail aan u worden bevestigd.

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive wear een online winkel. Deze is zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. Door middel van een aantal stappen kunt u winkelen via alle merken en uw geselecteerde artikelen in het winkelkarretje plaatsen, waarna u in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

U kunt met al u vragen bij ons terecht via info@equestriaexclusivewear.nl. Als u iets wilt en wij hebben het niet op voorraad, kunnen we proberen om het bij onze leveranciers voor u te bestellen.

Equestrian Exclusive Wear wenst u alvast veel plezier op onze site en heten u van harte welkom op onze stand.

Voor meer informatie over het PC Hooftstraat Pavaljoen, Jumping Amsterdam 2016, klik hier.

Foto's

Onze flyer: 

https://www.vir2biz.nl/cms2/userfiles/eewear/images/IMG_3233.JPG