Indoor Brabant 2017

Equestrian Exclusive Wear staat voor de tweede keer met een stand op de 50e editie van Indoor Brabant. Deze vindt plaats van 9 t/m 12 maart 2017 in de Brabant hallen te S'Hertogenbosch.

Equestrian Exclusive wear nodigt u uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide collectie. Deze bestaat uit mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen. Wij zullen op onze stand de volgende merken aan u presenteren Cavalleria ToscanaCatagoChriwenEquilineKaskGPA en Haukeschmidt.

Ook zullen wij hier een aantal van de Kask helmen presenteren. Wij zullen sampels tonen in diverse maten van de Dogma Chrome Light in blauwzwart en bruin. Dit is het meest verkochte model maar er zijn diverse mogelijkheden, zie alle modellen. Ook presenteren wij u de Dogma Swarovski in het blauw deze is ook in bruinzilver en zwart leverbaar. De elegante dames modellen in onze collectie zijn de Star Lady en de Swarovski Carpet. Wij zullen u de Star Lady in blauw presenteren en de Swarovski Carpet in het zwart. De Swarovski Carpet is ook te leveren in blauw, zilver en bruin maar ook met een normale klep. De Star Lady is in vele modellen te leveren, zie de modellenNieuw in onze collectie is de Dogma Chrome light Swarovski on the Rock, deze presenteren wij in het zwart, maar is ook te bestellen in het blauw, bruin en zilver (zie onderstaande foto). Deze helm is ook leverbaar in de Starlady. Als u model, kleur en maat niet aanwezig is zal de helm speciaal voor u besteld en gemaakt worden. De levertijd zal na Indoor Brabant per mail aan u worden bevestigd.

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive wear een online winkel. Deze is zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. Door middel van een aantal stappen kunt u winkelen via alle merken en uw geselecteerde artikelen in het winkelkarretje plaatsen, waarna u in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

U kunt met al u vragen bij ons terecht via info@equestrianexclusivewear.nl. Als u iets wilt en wij hebben het niet op voorraad, kunnen we proberen om het bij onze leveranciers voor u te bestellen.

Equestrian Exclusive Wear wenst u alvast veel plezier op onze site en heten u van harte welkom op onze stand.

Voor meer informatie, klik hier.

Voor het programma, klik hier.