Indoor Brabant 2016

Equestrian Exclusive Wear staat met een stand in het “chique straatje” op Indoor Brabant. Deze vindt plaats van 10 t/m 13 maart 2016 in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

Equestrian Exclusive wear biedt haar klanten een uitgebreide collectie. Deze bestaat uit mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen. Wij zullen in onze stand de volgende merken aan u presenteren Cavalleria ToscanaChriwenEquilineMontarKaskGPA en Haukeschmidt.

Wij verwachten een gedeelte of de gehele nieuwe collectie te kunnen presenteren van Cavalleria Toscana en Chriwen, deze zullen nog niet op onze webshop te vinden zijn, naar gelang de voorraad na Indoor Brabant kunt u deze op onze webshop bestellen.

De Helmen van Kask zijn Modieus, goed passend en garanderen de cruciale voordelen in de termen van veiligheid en draagcomfort. Wij zullen sampels tonen in diverse maten van de Dogma Chrome Light in blauwzwart en bruin. Dit is het meest verkochte model maar er zijn diverse mogelijkheden, zie alle modellen. Ook presenteren wij u de Dogma Swarovski in het blauw deze is ook in bruinzwart en zwart zilver leverbaar. Alle helmen zullen speciaal voor u besteld en gemaakt worden. De levertijd zal na Indoor Brabant per mail aan u worden bevestigd.

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive wear een online winkel. Deze is zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. Door middel van een aantal stappen kunt u winkelen via alle merken en uw geselecteerde artikelen in het winkelkarretje plaatsen, waarna u in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

U kunt met al u vragen bij ons terecht via info@equestriaexclusivewear.nl. Als u iets wilt en wij hebben het niet op voorraad, kunnen we proberen om het bij onze leveranciers voor u te bestellen.

Equestrian Exclusive Wear wenst u alvast veel plezier op onze site en heten u van harte welkom in onze stand.

Voor meer informatie over het Indoor Brabant 2016, klik hier.

Foto's

Rabobank Prijs springen nationaal ponies gewonnen door Lotte van den broek eerste prijs mooi helm van Kask gesponsord door Equestrian Exclusive Wear.