CSI Eindhoven 2018

Equestrian Exclusive Wear staat voor de tweede keer met een stand op CSI Eindhoven. Deze vindt plaats van 10 t/m 13 mei 2018 aan de Karpendonkse Plas te Eindhoven. Gratis toegang.

Equestrian Exclusive wear nodigt u uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide collectie. Deze bestaat uit mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen. Wij zullen in onze stand de volgende merken aan u presenteren Cavalleria ToscanaCatagoChriwenEquilineKaskGPA en Haukeschmidt.

Ook zullen wij hier een aantal van de Kask helmen presenteren en geven op de voorraad modellen 20% korting. Wij zullen sampels tonen in diverse maten van de Dogma Chrome Light in blauwzwart en bruin. Dit is het meest verkochte model maar er zijn diverse mogelijkheden, zie alle modellen. Ook presenteren wij u de Dogma Swarovski in het blauw deze is ook in bruin, zilver en zwart leverbaar. De elegante dames modellen in onze collectie zijn de Star Lady en de Swarovski Carpet. Wij zullen u de Star Lady in blauw presenteren en de Swarovski Carpet in het zwart. De Swarovski Carpet is ook te leveren in blauw, zilver en bruin maar ook met een normale klep. De Star Lady is in vele modellen te leveren, zie de modellen. Nieuw in onze collectie is de Dogma Chrome light Swarovski on the Rock, deze presenteren wij in het zwart, maar is ook te bestellen in het blauw, bruin en zilver. Deze helm is ook leverbaar in de Starlady. Als uw model, kleur en maat niet aanwezig is zal de helm speciaal voor u besteld en gemaakt worden en dan is de 20% korting niet van toepassing. De levertijd zal na CSI Eindhoven per mail aan u worden bevestigd.

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive wear een online winkel. Deze is zo ingericht dat het voor u makkelijk en duidelijk is om te bestellen. Door middel van een aantal stappen kunt u winkelen via alle merken en uw geselecteerde artikelen in het winkelkarretje plaatsen, waarna u in een beveiligde betaalomgeving kunt voltooien.

U kunt met al u vragen bij ons terecht via info@equestrianexclusivewear.nl. Als u iets wilt en wij hebben het niet op voorraad, kunnen we proberen om het bij onze leveranciers voor u te bestellen.

Equestrian Exclusive Wear wenst u alvast veel plezier op onze site en heten u van harte welkom op onze stand.

Voor meer informatie, klik hier.

Voor het programma, klik hier.